Vraag direct vrijblijvend een offerte aan 

Over Verhuisvaardig

Verhuisvaardig is een compleet verhuisbedrijf waar u met alle vragen terecht kunt. Niet alleen voor de standaard particuliere en zakelijke verhuizing. Ook op het moment dat er een piano of vleugel verhuist moet worden.

Als we kijken naar de tarieven die ze hanteren, vinden wij dat een eerlijke prijs. Met verschillende modules is er een geschikt pakket te maken die de verhuizing zal gaan verzorgen.

Verhuisvaardig heeft uiteraard een vestiging in Breda, anders zouden ze hier nu niet staan. Alleen ze hebben naast Breda ook nog vestigingen in: Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. De hoofdvestiging blijft wel Breda en daarom vinden wij dit een passend verhuisbedrijf in Breda.

Uniek waar Verhuisvaardig met adverteert is het last-minute verhuizen. Voor een aantal verhuisbedrijven is het regelen van een last-minute verhuizing een probleem. Hier spelen ze handig op in door zich hierin te specialiseren. Door het snelle handelen is het vaak moeilijker plannen. Toch krijgen ze het voor elkaar om hierin iedereen tevreden in te helpen.

Contactgegevens

Verhuisvaardig
Haagweg 101A
4814 GC Breda
076-8894670
www.verhuisvaardig.nl
KvK: 57648913

Diensten

  • Particuliere verhuizing
  • Bedrijfsverhuizing
  • Piano verhuizing
  • Opslagruimte geregeld
  • Handyman services
Samenvatting
Review datum
Reviewed Item
Verhuisvaardig
Beoordeling Auteur
41star1star1star1stargray