Vraag direct vrijblijvend een offerte aan 

Goedkoop Verhuisbedrijf Rijen

Wij zijn ook in Rijen operatief als verhuisbedrijf. Onze verhuizers rijden met gemak door naar Rijen om vanuit daar te starten met een verhuizing. Als 1 van de goedkoopste aanbieders, doen we u graag een voorstel.

Vakkundig verhuizen

Er zijn vele studentenverhuizers actief, dit zijn vaak de low budget opties. Deze kunnen het werk alsnog prima uitvoeren, alleen wij gaan voor vakkundig verhuizen, dit betekend met de juiste certificering. Hiervoor hoeft niet de hoofdprijs te worden betaald. Wij zijn een betaalbare verhuizer in Rijen. Dit laten we graag zien in onze tarieven maar ook zeker door het uitvoeren van onze diensten.

Onze service

Wij vinden het belangrijk dat het allemaal betaalbaar blijft. Hierdoor zullen wij tot 25km vanaf Breda geen kilometervergoeding vragen, ook daarboven ligt ons tarief heel scherp. In overleg zult u diverse diensten bij ons kunnen reserveren. Het meest populaire is het gehele verhuizen bij ons neer te leggen. Natuurlijk is het ook mogelijk om enkel extra hulp van ons aan te vragen. Denk hierbij aan een extra verhuizer of een enkel een verhuiswagen in te schakelen.

Kosten van verhuizen

De kosten die een verhuizer in Rijen kosten kunt u aflezen in onze prijslijst. Hierbij geldt dat deze goede aanbiedingen ook gelden in Rijen. Kom in contact met ons en plan de verhuizing vandaag nog in.

Uurtarief verhuizers

De totaalprijs zal grotendeels afhangen van een uurtarief. Bij verhuizen zit er nou eenmaal veel man uren. Wij geven graag een indicatie van het aantal uren die er nodig zijn. Door dit te vermenigvuldigen van ons uurtarief van €30,- is het eenvoudig om het totale kostenplaatje te berekenen.

Verhuislift

In sommige gevallen is een verhuislift nodig om de spullen van een bepaalde etage te krijgen. Zeker wanneer er geen lift aanwezig is. Echter zal een verhuislift door een vakman worden bediend. Wij leveren daarom graag een verhuizer bij het huren van de verhuislift.

Verhuiswagen

Een verhuiswagen staat niet bij iedereen in de garage. Daarom is het bij ons verhuisservice ook mogelijk om een losse verhuiswagen met 1 of meerdere verhuizers te huren. Vervolgens kan deze gedurende verhuizing worden ingezet.

Opslag

Wij snappen dat het niet altijd mogelijk is om direct de inboedel te verplaatsen. Soms is hier tijdelijk een opslagruimte voor nodig. Die hebben wij niet direct in Rijen, maar wij kunnen hier wel al het vervoer voor onze rekening nemen. Opslag in Rijen is daarom geen probleem en wij bieden hier een passende oplossing voor.

Referenties

We hebben reeds al diverse verhuizingen uitgevoerd. Een aantal weken geleden nog een bedrijfsverhuizing gerealiseerd. Hierdoor zijn we ook een goed informatiepunt over een verhuisbedrijf in Rijen.

Een offerte aanvragen

Het aanvragen van een offerte, geeft meer beeld over de kosten. Wij zullen een vrijblijvende aanbieding doen en vervolgens kunt u al de prijzen meenemen in de overweging en in de planning. U heeft hierbij niks te verliezen en we geven u graag professioneel advies.