Vraag direct vrijblijvend een offerte aan 

Verhuisbedrijf offertes

Om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden qua budget. Kunt u het beste een aantal offertes aanvragen. Wij bieden hiervoor een service aan om direct meerdere verhuizers te vergelijken. Hierbij is het mogelijk om de volgende tarieven als leidraad te nemen. Zo kunnen de verwachtingen alvast worden bepaald:

  • Uurtarief van een verhuizer: €30,-
  • Huren van een verhuiswagen: afhankelijk van grootte, vanaf €75,- euro per dag
  • Verhuislift: €50,- per halve dag

Door alles te berekenen zal er een kostenplaatje uitkomen die een beeld geeft. Het zal wel afwijken van de daadwerkelijke prijs, doordat er vaak nog onvoorziene uren over het hoofd word gezien. Daarom geven wij ook alvast een indicatie die bij diverse groottes horen.

  • Verhuizing van 5m3: €500,-
  • Verhuizing van 15m3: €1.250,-
  • Verhuizing van 30m3: €2.000,-

Vergelijken van bedrijven

Een vergelijking aanvragen zal zorgen voor een scherpe aanbieding van 1 of meerdere verhuizers. Deze zullen de verhuizing in breda op korte termijn uitvoeren. Vraag direct een vergelijking aan! Dit is binnen slechts enkele minuten geregeld en er zal direct contact zijn met verhuisbedrijven.

Bespaar op de kosten

Met het vergelijken van verhuizers, zal er direct bespaard worden. De verhuiskosten zullen dan ook zeker per bedrijf verschillen. Door de kosten naast elkaar te leggen, kan hierin een keuze gemaakt worden. Er hoeft niet altijd voor de goedkoopste optie gekozen te worden, maar het kan wel een onderdeel zijn van de vergelijking. Kijk daarnaast ook naar de ervaringen en in combinatie met de prijzen, komt er een geschikt verhuisbedrijf uitrollen.