Vraag direct vrijblijvend een offerte aan 

Gemeente Breda

Het is belangrijk om tijdig de adreswijziging door te geven. Op deze pagina geven we duidelijk aan hoe dit geregeld kan worden. Let op dat de adreswijziging goed en tijdig wordt doorgegeven, veel overheidsinstanties maken hier namelijk gebruik van.

Verhuizen naar gemeente Breda

Komt u wonen in onze prachtige gemeente van Breda, dan bent u van harte welkom. Wel zal hiervoor de adreswijziging moeten worden doorgegeven.

Geef uw verhuizing op tijd door, maximaal 4 weken voor uw verhuisdatum of uiterlijk 5 dagen erna. Iedereen van 16 jaar of ouder die verhuist, kan de verhuizing doorgeven.

Verhuizen binnen gemeente Breda

Ook als u bij een verhuizing binnen de gemeente blijft, zal hiervoor de online adreswijziging voldoende zijn. Belangrijk is om het tijdig en correct door te geven .

Weg uit gemeente Breda?

Op het moment dat u de gemeente gaat verlaten, zult u zich moeten inschrijven in de gemeente waar naartoe u gaat verhuizen.

Tijdig doorgeven

Om gezeur en mogelijke boetes te voorkomen, is het tijdig doorgeven iets waar bij de verhuisplanning rekening met worden gehouden. Dit kan vanaf 4 weken voor de daadwerkelijke verhuisdatum worden aangegeven. Tot uiterlijk 5 dagen nadat u bent verhuist heeft u de tijd. Alleen riskeer dit niet en geef het niet op het allerlaatste moment door. Geeft u alsnog de verhuizing tussen de daadwerkelijke verhuisdag en 5 dagen nadien aan, dan geldt de datum van adreswijziging als verhuisdatum.[/vc_column_text][vc_message]

Wat heeft u nodig?

Enkel een DigiD account, alles kan digitaal binnen enkele minuten worden doorgegeven

Adresgegevens

Bezoekadres Stadskantoor
Claudius Prinsenlaan 10
4811 DJ Breda

Langskomen op het Stadskantoor? Maak eerst een afspraak !

E-mail of per post:

Bellen

Telefoonnummer: 14 076
Maandag, dinsdag, vrijdag 8.00 – 17.00 uur
Woensdag en donderdag 8.00 – 20.00 uur

Bellen uit het buitenland +31 76 529 30 01

Social media

WhatsApp: 06 – 46 66 26 66  (Enkel Whatsapp berichten)
Facebook
Twitter
Instagram

Openingstijden

  • Maandag, dinsdag en vrijdag 9.00 – 16.00 uur
  • Woensdag en donderdag van 9.00 – 20.00 uur