Agenda

HomeAgenda
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op deze pagina geven we tips over de evenementen en dagjes uit in Breda. Hierbij zullen we belangrijke websites bespreken. Dit is aantrekkelijk wanneer u nog niet bekend bent in de stad. Maar ook als bekende in de omgeving Breda zijn er vele leuke verrassingen!

Agenda van de VVV

Om een actueel overzicht van de evenementen te krijgen, neem kijkje in de huidige Agenda van de VVV. Veel verschillende festival, vooral in de zomer erg populair. Ook diverse wandelingen en andere jaarlijks terugkerende evenementen. Blijf op de hoogte van de leukste en meest interessanten voorstellingen.

 

BredaVandaag Agenda

Bekijk de onderstaande activiteiten. Hierbij zijn de data genoemd met een korte uitleg over het evenement. Klik op het evenement voor meer informatie, u zal worden doorgelinkt naar een externe website.

RSS BredaVandaag

 • Insert Genious Exhibition Title Here
  Overzichtsexpositie van kunstenaars die een werkperiode hebben gehad bij Witte Rook. Opening vrijdag 22 november 19.30 - 22.00 uur Je bent van harte welkom!
 • Brei een sjaal en ontdek de beste boeken
  Kun jij niet breien en zou je dat graag willen leren? Tijdens deze gratis workshop leer je hoe je zelf een sjaal breit en je krijgt de fijnste boekentips voor de wintervakantie. Voor jongeren 12+. Aanmelden: m.elsen@nieuweveste.nl
 • Food & Film: Hors Normes
  Geniet in onze brasserie van een heerlijk 3-gangen verrassingsmenu en zoek daarna een mooi plekje in De Avenue voor de filmavond. De film die deze avond vertoond wordt is ‘Parasite’.
 • Games & Cocktails
  Games & Cocktails-night! Een gezellige avond vol met leuke (bord)spellen. Deelname is gratis en opgeven is niet nodig. Het belooft een heerlijke avond te worden!
 • Knotsgekke BINGO Show
  De Knotsgekke Bingo Show is de gestoorde variant van het welbekende stoffige spelletje bingo. In plaats van in een bejaardentehuis vol senioren vindt het evenement plaats in een nachtclub vol jonge mensen.
 • Oriëntatiecursus op de Bijbel
  Tweewekelijkse Oriëntatiecursus op de Bijbel, op vijf dinsdagavonden in Inloopcentrum de Lichtbloei. Laagdrempelig. 4e avond: Het ontstaan van het christendom.
 • WoW! Dinnershow
  De Avenue presenteert WOW! Een betoverende dinershow waarin u wordt getrakteerd op Wow momenten van herkenning, verwondering en verbazing. Tussen de 4 gangen van een heerlijk diner door, worden uw zintuigen geprikkeld door muziek, beeld, dans, magie!
 • Zondagse samenkomst
  Het gaat om een korte overdenking n.a.v. een Bijbelgedeelte die uitgesproken wordt, waarbij het samen bidden niet zal ontbreken. Na afloop is er gelegenheid om over het Bijbelgedeelte na te praten en vragen te stellen. Jong en oud welkom!
 • Enge Buren Dinnershow
  Zet drie mannen op een podium, overlaad ze met instrumenten en laat ze hun gang gaan! Het resultaat is verbluffend! Muzikaal cabaret van de bovenste plank!
 • Lezing ' Vervolging van RK pers 1930-1945'
  Vervolging van RK-pers in Europa in de Nazi jaren 1933-1945. Wie overleefden het? Wie ‘collaboreerden’?Aanmelden:info@hetgelehuisinprincenhage.com.
 • Cirque du Burlesque Dinnershow
  Cirque du Burlesque een wervelende dinnershow in De Avenue. Betreed de wereld van Burlesque met de sfeer van het circus en laat u verwonderen door het diner en de kleurrijke show waarbij u zich terug waant in de tijd.
 • Pianovirtuoos in Cultuur tijdens het Middaguur
  Op vrijdag 30 oktober is er weer een lunchconcert in de Waalse kerk, Catharinastraat 83 in Breda. Dit concert wordt verzorgd door de pianiste Ketevan Sharumashvili. Ketevan is een formidabele pianiste die de toehoorders naar een andere wereld brengt. Haar dynamiek is indrukwekkend en haar eerste optreden vorig jaar in de serie CTM heeft grote […]
 • Cursus Eerste hulp aan kinderen (EHAK)
  EHBO vereniging Prinsenbeek organiseert bij voldoende belangstelling weer een nieuwe cursus Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK). Volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis én RIVM. Cursusdata: 28 okt, 4-11-18-25 november. Plaats: aula Griffioenschool te Prinsenbeek. Tijd: 19.30-21.30 uur. Aanmelden/informatie via secretariaat@ehboprinsenbeek.nl
 • Stilstaan bij Geloven
  Woensdag 28 oktober, 19:30-21:30 uur. Focusgroep Ontmoeting 25-35 jaar. Protestantse Gemeente Prinsenbeek. Locatie: bij één van de deelnemers. Aanmelden en info: verdieping@hetkruispunt.org
 • Oriëntatiecursus op de Bijbel
  Tweewekelijks - vijf dinsdagavonden - laagdrempelig; 3e avond: Wie is Jezus?
 • Stilstaan bij Geloven
  Dinsdag 27 oktober, 14:30-16:30 uur. Tweede bijeenkomst ‘Ik heb lief met het wonder. Onderweg met Willem Barnard’. Protestantse Gemeente Ginneken. Romenyhuis of Mariëndal, Duivelsbruglaan 11 of 13, Breda. Begeleiding: ds. Eward Postma. Aanmelden en info: predikant@protestantsegemeenteginneken.nl
 • Kerst bij Terre des Hommes Breda
  Vanaf 27 oktober zijn er weer wel volop kerstspullen te koop in de winkel van Terre des Hommes aan Hooghout 54 in Breda. U kunt er allerlei leuke spullen scoren om uw huis in kerstsfeer te brengen. Het assortiment wisselt steeds.
 • Stilstaan bij Geloven
  Maandag 26 oktober, 19:30 uur. Afsluitende bijeenkomst cursus ‘Opnieuw beginnen’. Protestantse Gemeente Prinsenbeek, Het Kruispunt, Harmonielaan 24, Prinsenbeek. Begeleiding: pastor Ben Hendriksen, ds. Evelyn Quaak-Kloet en Joshanne Willems. Info en Aanmelding en info: verdieping@hetkruispunt.org.
 • Piano Recital Sacramentskerk Breda
  Al meer dan 20 jaar is Jelena Bazova hoofdvak docent aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Een van haar specialisaties is het opleiden van jong talent. Zij is dan ook aangesloten bij de Young Musicians Academie. Tijdens deze recital op zondag 25 oktober aanvang 16.00 uur, zullen aan aantal van haar internationale studenten een prachtig […]
 • Muzikale verhalen van duizend-en-één-nacht
  Op vrijdag 23 oktober a.s. is er weer een lunchconcert in de Waalse kerk, Catharinastraat 83 in Breda. Dit concert wordt verzorgd door Triotique: Elke Elsen, fluit; Frauke Elsen, hobo en zang; en Margot Welleman, piano. Triotique is een jong en fris kamermuziektrio met een groot hart voorklassieke muziek. Elke en Frauke spelen sinds kleins […]
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.